[acf field="pre_title"]

POHVALILA SE! Edita Aradinović pokazala novu nekretninu, samo od gardarobera zastaje dah

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Edita Aradinović emotivnim saopštenjem na Instagramu, pohvalila se pratiocima da je uspela da ostvari svoj devojački san. Naime, Aradinovićeva je otkrila da je do 30. godine uspela sebi da obezbedi krov nad glavom, a potom je prikazala i detalje procesa sa arhitektom.

Pazarila je stan u Beogradu, a detalje o opremanju istog će deliti sa pratiocima, zbog čega se posebno raduje.

– Tražila sam da mi stan bude garderober, jer ne znam gde ću više sa stvarima… Mislim da smo uspeli. Deliću sa vama ceo proces sređivanja stana – napisala je ona.

Pevačica je istakla da joj je veoma bitno da ima prostranu i funkcionalnu kuhinju jer dosta vremena provodi u njoj, što javnost o njoj ranije nije znala.

– Ova godina je takođe ključna za mene, jer sam ispunila svoj devojački san, da obezbedim sebi stan do 30. godine i uspela sam u tome. Jako sam emotivna dok ovo pišem i još uvek nisam ni svesna da ću ove godine kročiti u svoj stan. Estetika mi je važna i zato sam birala bukvalno najjače ljude za to. Recimo, mnogi su mi prigovarali zašto sam uzela arhitektu ili zašto nisam okačila na Instagram da bi mi neko to uradio za „dž“ ali to smo mi, balkanske glave, no naišla sam na čoveka, na firmu, koja je prevazišla čak i moju prvobitnu zamisao. Zato sam odlučila da ću deliti ovaj proces sa vama, jer znam koliko je važno da odete u prave ruke, pogotovo ako ste u fazonu da sve bude 10/10 – počela je Edita, a u galeriji u nastavku teksta možete pogledati kako će izgledati njen životni prostor.

 

– Mami sam takođe obezbedila stan u istoj zgradi, da kad hoću sa mužem negde na odmor, ona može da pručuva naše kuce i decu. A naravno, podeliću i njen stan, koji če biti za nijansu skromniji jer je bitniji moj – našalila se.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci