[acf field="pre_title"]

Posle dvadeset godina otkriven razlog raspada grupe „Beat Street“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Husein Alijević, Husa iz grupe „Beat street“, otkrio je zašto se jedna od najpopularnijih grupa devedesetih raspala, iako su bili na vrhuncu slave i imali brojne hitove koji se i danas slušaju.

On je otkrio i ko je napravio njihovu grupu.

– „Više ljudi i više energija, a vremenom svako vuče na svoju stranu… Ljuba i ja smo napravili grupu „Beat street“ i ja sam tu bio autor, pravio sam muziku budućnosti, on se uklapao u to, a već kasnije je on pisao neke tekstove koji možda nisu bili moj personaliti, a ja sam to opet pevao, dao bih primer: „Vrtela si me oko prsta, ubiću te ovoga mi krsta“, to nije bio moj personaliti, a on je tako nešto pisao:“- rekao je Husa i dodao:

– „Svako je imao nešto svoje i bila su jako teška vremena, tri puta smo kretali u organizaciju solističkog koncerta u Beogradu, pa budu demonstracije. Svako je otišao na svoju stranu i svako se bavi onim što mu je važno.“-zaključio je pevač.

Podsetimo, „Beat Street“ je grupa nastala 1992. god. Početkom 90-tih pojavila se kao rep grupa, a njihovi najpopularniji hitovi su: „Opsesija“, „Gde si ti“, „Jugoslavijo“, „Izdala si ljubav“ i mnogi drugi.

Kurir/Toxic
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci