[acf field="pre_title"]
MALA SVADBA ZA NAJBLIŽE

Posle tri godine veze stala na ludi kamen: Udala se Bilja Sečivanović

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kažu da za brak nikada nije kasno, pa tako je bilo i sa pevačicom Biljanom Sečivanović. Posle tri godine veze sa Aleksandrom Nedićem, folkerka je danas svom izabraniku izgovorila sudbonosno da. Par se zavetovao na večnu ljubav u opštini u Grockoj, a zbog koronavirusa venčanju su prisustvovali smo kumovi i najbliži prijatelji.

Iako su se verili čak pre dve godine kada su bili na odmoru u Dubaiu, svadbu nisu mogli da naprave zbog koronavirusa, te su je čak dva puta odlagali. Nakon veridbe par je otpočeo zajednički život u lulksuznoj kući u Vinči, a sa njima žive i njihova deca iz predhodnih veza, Mateja i Nikolina.

Pošto su shvatili da će virus još dugo biti prisutan, oni su okupili najbliže prijatelje i napravili proslavu za svoje najbliže.

Posle tri godine veze stala na ludi kamen

-Ljubav ne zna za vreme i godine i ako je to to, da tada izgovorim „da“, ja ću ga izgovoriti tada jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode. Sa Aleksandrom živim život o kojem sam dugo maštala, zapravo živimo bajku – rekla je nedavno pevačica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci