[acf field="pre_title"]

PRAVA LJUBAV! Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića opstao je uprkos brojnim trzavicama

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Biljana Jevtić i Aca Ilić pojam su za skladan brak, ljubav i razumevanje, i tako tri decenije unazad.

Folk pevači žive sa pravom slove za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a za sve to vreme nije se moglo čuti apsolutno ništa ružno niti intrigantno vezano za brak Biljane Jevtić i Ace Ilića.

Njih dvoje uspeli su u onome što priželjkuju mnoge javne ličnosti, a to je da sačuvaju intimu daleko od očiju medija a da uvek budu otvoreni za saradnju sa novinarima.

nepisanim pravilima koja su sami utvrdili, emotivni partneri skrili su probleme u braku koji su u neko doba nastupili.

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića ništa ne može poljuljati

Bračna kriza koja je i kod njih pokucala nekoliko puta na vrata, pretila je da par razdvoji nekoliko puta, ipak čini se da će oboje zauvek zapamtiti izazove sa početka veze.

O čemu se tačno radi ispričao je za medije nedavno muzičar:

– Počeli smo da se zabavljamo 1986. godine u januaru. Bio je hladan i snežan januar, a ona je došla iz Amerike u lepoj bundi.

Imali smo jednu prepreku u svemu tome, morao sam da idem u vojsku. Sve su to bili izazovi koje je trebalo da preskočimo, ali uspeli smo.
– Ponosan sam da samog sebe, jer me moja muška intuicija nije prevarila da je ona žena sa kojom mogu da provedem život – kazao je Aca.

On je dodao i da su upravo zbog čvrstog temelja, koji su njih dvoje na početku zabavljanja izgradili, opstali sve ove godine i ništa nije moglo da ih poljulja.

Baš zato je brak Biljane Jevtić i Ace Ilića danas simbol savršenog odnosa supružnika, a nevolje kakvog god inteziteta kasnije da su bile, rešavale su se razgovorom i iza četiri zida folk umetnika koji su ponosni roditelji sina Ivana.

Toxic.rs/Gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci