[acf field="pre_title"]

PRIZOR KOJI TOPI SRCA! Sestričina Danijele Dimitrovske tetkina je kopija

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Danijela Dimitrovska 2023. godinu pamtiće po prelepim stvarima koje su joj se dešavale na svim životnim poljima.

Dobila je novi posao, preselila se u prelepi stan sa sinom, našla novu ljubav, ali ipak godinu je obeležila sestričina Danijele Dimitrovske, Bianka koja je stigla krajem septembra.

Manekenkina mlađa sestra Ivana rodila je drugo dete, devojčicu koja je nakon dva dečaka upotpunila sreću u celoj porodici Dimitrovski.

Danijela nikada nije krila koliko je vezana za roditelje, a posebno za mlađu sestru te se trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Ivana je udata za odbojkaškog trenera Ivicu Jevtića i živi u rodnom Požarevcu. Ćerku je rodila 30. septembra prethodne godine, a ima i starijeg sina Relju koji je đak prvak.

Voditeljka jutarnjeg programa obožava da provodi vreme sa sestrićima, a posebno sa preslatkom devojčicom te su oni redovni gosti u njenom novom stanu u srcu prestonice.

Sada je Danijela podelila fotografiju na kojoj se vidi kako devojčica bezbrižno spava uz opis: „Ja se topim dok je gledam kako bezbrižno spava“.

Instagram

 

Mnogi njeni pratioci složni su u jednom, a to je da i ona treba uskoro Matiji da podari sestru ili brata jer je očigledno da joj veoma prija beba u kući.

Da li će se to dogoditi možda baš u godini koja je tek krenula? Ostaje nam da strpljivo sačekamo i vidimo.

 

gloria.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci