[acf field="pre_title"]

PRVI INTERVJU NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE! Jana skupila snage da nastavi dalje, govori o smrti sestrića!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Jana Todorvić govorila je prvi put posle velike tragedije koja ju je zadesila, i otkrila da je skupila snage da nastavi dalje i da se vrati svom poslu.

– Bili smo mesec dana u Americi. Bilo je dobro posećeno, do mementa dok se to nije desilo družili smo se sa fanovima i prijateljima, ponela sam prelepe utiske iz Amerike. Opušteniji su tamo nego mi – počinje pevačica u „Premijera – Vikend specijalu“.

Ovom prilikom po prvi put je javno progovorila je o bolnom gubitku sestrića, koji je teško podnela:

Mnogo mi je žao što moram ovako javno da pričam… Izgubila sam roditelje u dva i po meseca 2015. i to boli, ali ovo što se desilo sa mojim sestrićem je najveća targedija u mom životu. Neću da plačem, smogla sam snage da uradim dve nove pesme. Jedna se zove “Abu Dabi“, a uskoro i još jedna nova pesma za sve ljude koji me vole i cene – priča Jana, pa dodaje:

– Tek je napunio 33 godine, velika tragedija. Ovo je moj prvi intervju posle tragedije. To je moje dete, ali život mora da ide dalje – rekla je Todorovićeva.

Za kraj je otkrila i oko čega najčešće ima nesuglasice sa suprugom:

– Sad sam se zbunila, ja sam neko ko voli da radi, a ne volim kad mi zakaže Novi Pazar pa odmah potom Bugojno… Oko toga se najviše svađamo, ali kao i u svakoj porodici – otkrila je Jana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci