[acf field="pre_title"]

PRVI JAVNI NASTUP! Leontina je bila gost kod ovog poznatog kompozitora, svi smo ga voleli ali deca najviše

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Leontina Vukomanović devedesetih i dvehiljaditih imala je izuzetnu muzičku karijeru. Pred nama se pojavila zanosna plavuša raskošnog glasa i vitkog stasa, za kojom je ludelo pola estrade.

Lepa i mlada pevačica, a još uspešniji kompozitor i autor, gradila je zavidnu karijeru. Međutim, izgled Leontine Vukomanović nije oduvek bio takav.

Kada se prvi put kao mladi kompozitor pojavila u emisiji „Muzički tobogan“, Leontina je bila četrnaestogodišnja vitka brineta bez trunke šminke na licu. Transformacija koju je ovaj devojčurak doživeo do prve pesme bila je velika, a njena lepota procvetala je čini se preko noći.

https://vm.tiktok.com/ZMjDQqrjy/

je u njen život ušao Filip Pat, Leontina je karijeru ostavila po strani, rodila je ćerku Luciju, kojoj se potom potpuno posvetila. Ipak, muzikom je uvek nastavila da se bavi, komponujući za brojne kolege i vodeći dečiji hor „Čarolija“.

Izgled Leontine Vukomanović sa druge strane više se nije mnogo menjao. Ostala je verna svojoj plavoj boji kose, prirodnom izgledu sa minimumom šminke. Kao brinetu javnost više nije imala prilike da je vidi.

Kurir.rs/Story
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci