[acf field="pre_title"]

BLISTA! Supruga Milana Kalinića izgleda kao devojčica u petoj deceniji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Milan Kalinić bezmalo dve decenije ljubi lepu Sandru sa kojom ima dvoje dece, Teu i Vuka.

Supruga Milana Kalinića očarala je popularnog voditelja na prvi pogled, a njihova tajna srećnog i dugovečnog braka jesu osmeh, razumevanje i puna podrška.

Popularni glumac uvek je sa ponosom isticao da je srećan što je u životu sreo ženu kakva je njegova supruga. Iako je bilo trzavica kao i u svakom odnosu, sve su uspeli da prevaziđu i sada 17 godina kasnije tvrde da je osmeh i dobar humor spas za očuvanje braka.

Ako se vratimo devet godina unazad, možemo se setiti da su tada naslovne strane svih novina brujale o Sandrinoj navodnoj šemi sa vlasnikom jednog beogradskog noćnog kluba. Naravno da je ova vest uzdrmala njihov brak, ali iz svega su izašli samo jači.

Umesto da se povuku u ćutanje ili da se upuste u javnu svađu, Milan je odlučio da postupi kao pravi džentlmen. On je stao u odbranu svoje supruge i njihovog braka. Nisu dozvolili da ih tračevi i skandali razdvoje.

instagram 

Njihova priča nam pokazuje da čak i kroz teške trenutke u vezi, uz ljubav, podršku i posvećenost, brak može opstati i cvetati, prenosi Still Kurir.

 

gloria.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci