[acf field="pre_title"]

Rajkovići slave: Ana suprugu uputila emotivne reči, Relja i Tadija su najsrećniji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Predrag i Ana Rajković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, iako su ih poslednjih godinu dana pratile razne spekulacije.

O njihovom braku ispredale su se razne neistine, a kada je sve prošlo, Rajkovići su pokazali da ljubav pobeđuje sve.

Danas Predrag Rajković rođendan proslavlja u krugu najbližih, a supruga mu je uputila emotivnu čestitku posle teških dana.

Bivša manekenka priredila je suprugu rođendansko iznenađenje za pamćenje zajedno sa sinovima Reljom i Tadijom u Španiji, gde žive zbog golmanovog angažmana.

Grandizona torta na dva sprata sa motivima fudbalske lopte, dekoracija u zlatnoj boji i baloni u istoj nijansi bili su samo deo iznenađenja koje je srpski reprezentativac doživeo tačno u ponoć.

Njih dvoje su imali turbulentnu godinu i ružne tračeve iza sebe, a proživeli su s mlađim sinom najgoru noćnu moru svakog roditelja, gde su mu davali malo šansi da preživi, ali srećom, uspeli su sve da pobede.

Instagram

 

Ana je sada zajedno sa sinovima priredila nezaboravno iznenađenje svom voljenom, dekoracija je kao iz snova, a suprugu je uputila i emotivnu poruku.

– Sećam se… Sat otkucava ponoć, njegov 27. rođendan… Nisam sa njim, ne mogu da ga zagrlim, poljubim, spremim tortu, plačem, gušim se u suzama dok sedim na intenzivnoj i molim Boga da sve prođe, da ponovo budemo svi zajedno…

Skupljam snagu, zovem ga i tiho pevušim pesmicu i znam poželeli smo istu želju, i znate šta? Ostvarila se! — napisala je Ana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci