[acf field="pre_title"]

Bez kilograma viška u devetom mesecu: Ivana Malić je najzgodnija trudnica koju ćete videti

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dugo su Miloš Biković i Ivana Malić krili lepe vesti da će uskoro postati roditelji.

Ipak, shvatili su da o sreći ne treba ćutati, pa je devojka Miloša Bikovića pozirala sa stomačićem i time otkrila da će u njihov dom uskoro doći najveća sreća.

Instagram

 

Jedan od najpopularnijih mladih glumaca sa naših prostora i njegova izabranica u vezi su nešto više od dve godine, a čini se da do dolaska prvog deteta na svet broje sitno.

Naime, trudna devojka Miloša Bikovića podelila je fotografiju iz porodičnog doma u poodmakloj trudnoći, te je jasno da ih do upoznavanja sina deli svega nekoliko nedelja.

Kako navode dobro obavešteni izvori bliski budućim roditeljima, Ivana bi trebalo da se porodi u novembru, a njen izgled u devetom mesecu trudnoće nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Instagram

Malićeva je pozirala u trendi, uskoj haljini od elastina koja joj je omiljeni komad garderobe u blagoslovenom stanju, dok je preko nje obukla pleteni džemper.

Međutim, i pored savršenog stajlinga, svi koji su ugledali fotografiju ostali su šokirani činjenicom da devojka Miloša Bikovića nije dobila nijedan kilogram viška te se mnogi pitaju na koji način je uspela da ima tako dobru liniju.

I više nego očigledno je da joj trudnoća prija, pa tako koristi poslednje tople i lepe dane da uživa sa porodicom i prijateljima dok sa nestrpljenjem iščekuje da upozna prvenca.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci