[acf field="pre_title"]

Raskinuli Rialda i Kenan: „Razočarana sam i povređena!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Bivši rijaliti učesnik maneken Kenan Tahirović putem Instagram storija potvrdio je raskid veze sa pevačicom Rialdom Karahasanović, nakon deset meseci ljubavi. A potom se oglasila i ona, te je otkrila još neke od detalja iz njihovog odnosa.

Već nedeljama se šuškalo da postoje problemi kada je u pitanju njihov emotivni odnos, a sada su zvanično stavili tačku na ovu ljubavnu priču.

– Evo da potvrdim teoretičarima da smo stvarno prekinuli još pre 10 dana. Od mene dosta. Ostalo je privatnost! Obaveze i prioriteti nam se više ne poklapaju i drugarski smo se odlučili na razlaz. Ljubav za Rialdu – napisao je Tahirović i tagovao Rialdu uz emotikon crvene ruže i srca.

Međutim, nakon ove javne poruke oglasila se pevačica i otkrila je zbog čega je ona toliko razočarana, kao i to da su do pre tri dana planirali da idu na zajednički odmor:

– Mogu samo da kažem da sam jako razočarana i povređena ovim storijem i načinom na koji se on odlučio da prekine našu vezu od 10 meseci, načinom njegove komunikacije i ograđivanjem. Do pre tri dana smo planirali odmor. Ja sam neko ko se zaista borio, kako u „Zadruzi“, tako i napolju, nemam više snage. To je sve što ću reći – poručila je Rialda za „Pinkov“ portal.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci