[acf field="pre_title"]

Rasta snima film o svom životu, a ova poznata glumica bi igrala Anu Nikolić!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Popularni reper Stefan Đurić Rasta, kako navode domaći mediji, odlučio je da snima film o svom životu. On bi igrao sebe, a poznata glumica Nina Janković igrala bi njegovu bivšu suprugu, pevačicu Anu Nikolić.

Rasta je četiri meseca proveo u pritvoru Centralnog zatvora, a upravo tamo rodila se ideja da sve što je preživeo u životu, prikaže i na velikom platnu, navodi „Informer“.

– Dok je bio u zatvoru, Rasta je počeo da piše autobiografiju, koju trenutno pretvara u scenario za film. Smatra da je u medijima uglavnom predstavljan kao siledžija, narkoman, pa je rešio da ispriča svoju životnu priču. U filmu će biti prikazano njegovo odrastanje u Beogradu, u koji je sa porodicom došao iz Prištine, ljubav prema umetnosti i muzici, početak karijere, uspeh… – navodi jedan od saradnika na filmu.

Sagovornik dodaje i da će se otkriti i detalji njegovog odnosa sa Anom Nikolić, njihova tajna viđanja, iznenadno venčanje, zajednički život i razvod. A otkriva i zbog čega bi baš Nina Janković trebalo da dobije ulogu poznate pevačice:

– Rasta je razgovarao sa producentima i složili su se da bi ona bila pun pogodak! Pre svega zato što dosta liči fizički na Anu. Obe su slične visine i građe, Nina ima svetle oči poput pevačice, a i odlična je glumica – ispričao je sagovornik.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci