[acf field="pre_title"]

Reper Big Sean oprostio se od Naje Rivere emotivnom porukom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Big Sean se, u petak uveče na svom Instagram profilu, oprostio od tragično stradale bivše verenice, 33-godišnje Naje Rivere. Reči koje je ispisao isijavaju ljubavlju, poštovanjem i velikom tugom.

U reperovom objavljenom postu stoji da joj je zahvalan na tome što ih je blagoslovila svojim prisustvom, talentom i herojstvom. Pored toga što je spasila svog sina, Naja je za njega heroj i zbog toga što je rušila barijere kako bi drugi ljudi, kada to nisu bili u stanju da učine sami, mogli da stoje uspravno, puni samopouzdanja.

„Cenim i čuvam sve što se ikada dogodilo između nas, to me je učinilo mudrijom i boljom osobom. Još uvek tugujem i još uvek sam u šoku, ne mogu da verujem da je sve ovo stvarno…Počivaj u miru.“ – napisao je.

Ljubav Big Seana i Naje Rivere trajala je od 2013. do početka 2014. godine, bili su i na pragu braka, a različite su spekulacije u vezi sa prekidom njihove veridbe.

Mlada glumica Naja Rivera tragično je preminula na jezeru Piru 8. jula ove godine, ali je prethodno smogla snage da svog četvorogodišnjeg sina spasi utapanja, kako navode strani mediji.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci