[acf field="pre_title"]
SPREMA TUŽBE

Marko Miljković: Anabeli ću možda oprostiti

"Verovatno ću nekome i oprostiti, a moguće čak i Anabeli" - rekao je Marko.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Miljković se nakon šest meseci provdenih u Zadruzi vraća svakodnevnim obavezama, a za „DeToxic“ emisiju je otkrio koga je prvo poželeo da vidi. Takođe, pričao nam je o svojim bivšim cimerima i za koga je sve spremio tužbe.

„Da, vratio sam se normalnom životu. Ja sam generalno opušten i nemam nikakvih problema. Gledam sada da se sklonim od rijatlitija i da se ne petljam više u te priče, u koje sam se petljao do skoro. Želim da se distanciram i živim normalan život. Neki ne mogu da izađu iz toga i mnogo su se zapetljali u sve to.“ – rekao je Marko.

Zanimalo nas je i njegovo mišljenje o Anabeli Atijas, s obzirom da su u Zadruzi često imali sukobe.

„Ne znam zašto me svi samo za nju pitaju. Meni je samo žao što se ona toliko sikira kada sam ja u pitanju i ne znam šta bih drugo mogao da dodam. Generalno ona niti mi smeta, niti mi predstavlja bilo kakvu pretnju. Moje mišljenje o Anabeli jeste samo da ne treba toliko da se nervira.“ – rekao je Miljković.

Otkrio nam je da će mnoge bivše cimeri tužiti, jer su iznosili laži o njemu.

„Pokrenuo sam tu priča sa jednim od advokata, ali nismo tačno precizirali ko će sve biti tužen. Naravno, postoji dosta tužbi koje mogu da pokrenem, a na meni je da izaberem koga želim da tužim. Verovatno ću nekome i oprostiti, a moguće čak i Anabeli. Nešto je već u procesu.“ – rekao je Marko.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci