[acf field="pre_title"]

ROMANTIČNO! OVAKO JE NIKOLA ROKVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN BOJANI!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Nikola Rokvić i njegova lepša polovina Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih, ali i najlepših parova na estradi.

Poslednjom objavom muzičar je još jednom pokazao koliko voli i ceni suprugu kojoj je uputio veoma emotivnu poruku za rođendan, a ovim gestom raznežio je i pratioce.

– Želim ti da zajedno dočekamo duboku starost i da mi se istinski zahvališ što sam ti život učinio bajkom. Potrudiću se da tako i bude! Srećan rođendan ljubavi – napisao je pevač, a njegova objava izazvala je salvu lepih komentara na društvenim mrežama.

„Neverovatno kako parovi koji žive zajedno počinju da liče jedno na drugo“, „Kako lep i zdrav par“ „Živite svoju bajku, srećno“, „Bog neka vas čuva od svakog zla“, „Najlepša čestitka ikada“, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Nikola i Bojana upoznali su se tokom učešća u rijalitiju, a pevač je do tada već stekao status zavodnika. Kao sin poznatog pevača Marinka, i sam je krenuo u estradne vode, a paralelno studirao dizajn zvuka. Bojana nije podlegla medijskim pričama o Nikolinim ljubavnim poduhvatima. Tvrdi da joj je mesec dana rijalitija bilo dovoljno da vidi kakav je on zaista.

 

Blic.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci