[acf field="pre_title"]

NATAŠA BEKVALAC NASMEJALA SVE! Pevačica podelila zanimljivu anegdotu! Otkrila šta joj se dogodilo!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nataša Bekvalac je želela da pošalje poruku svom prijatelju kako bi mu rekla u kojoj sobi se nalazi, a umesto njemu, poruku je poslala pogrešnom dečku.
Nataša Bekvalac javno je ispričala kakav joj se peh nedavno dogodio.

Naime, pevačica je poruku namenjenu prijatelju poslala na drugi broj, što je zbunilo čoveka, koji je poruku protumačio na pogrešan način.

– To je bilo pre godinu dana. Sadržaj poruke nije bio toliko strašan, koliko može tumačenje biti. Naime, dečko koji radi u jednoj privatnoj bolnici je moj prijatelj, radili smo Novu godinu, radila sam pet večeri zaredom, trebalo je da mi da infuziju u jednom hotelu. Trebalo je samo da dam broj sobe, napisala sam: „Hotel taj i taj, čekam te u sobi toj i toj“, ali sam napisala pogrešnom Stefanu. Dobila sam odgovor tri znaka pitanja: „Da li ima nešto što bi trebalo da znam?“ – otkrila je Nataša Bekvalac.

Podsetimo, Nataša je nedavno objavila i prepisku sa svojom majkom, koja ju je iskritikovala zbog atraktivne odevne kombinacije koju je imala na sebi i tako zasmejala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

 

 

informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci