[acf field="pre_title"]

MEDENI MESEC IZ SNOVA! Ćerka Siniše Mihajlovića posle raskošne svadbe sa suprugom i ćerkom uživa na egzotičnoj destinaciji!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Virdžinija Mihajlović odlučila je da se uda u gradu koji je njenom ocu Siniši bio posebno važan, Bariju. Mlađa ćerka legendarnog fudbalera i njen izabranik, takođe fudbaler, Alesandro Voljako, na večnu ljubav zakleli su se u katedrali Monopoli, u prisustvu dve stotine gostiju. Pored veselih mladenaca, zvezda ceremonije bila je njihova ćerka Violante.

Od devojčice, koja će u oktobru proslaviti drugi rođendan, ne odvajaju se ni na minut. Ona im pravi društvo i na medenom mesecu, koji provode na egzotičnim Maldivima.

‒ I Alesandro i ja volimo da je vodimo svuda sa nama. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom je definitivno mnogo zabavnije. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca – rekla je Virdžinija nekoliko dana pre venčanja.

Tom prilikom otkrila je gde će odsesti. Za prvi susret sa rajskim ostrvima odabrali su „Emerald Maldives Resort Spa“, koji je, bez sumnje, ispunio sva njihova očekivanja. To mogu da potvrde i atraktivne razglednice na društvenim mrežama.

 

hello.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci