[acf field="pre_title"]

ŠIROKO! ELENA KARIĆ KUPILA IMANJE U ITALIJI! Dizajnerka se pohvalila fotografijama!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dizajnerka nameštaja se odmah pohvalila potezom, te kroz niz fotografija pokazala kako je izgledao njen odlazak u Italiju sa sinovima.

Dizajnerka nameštaja i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman Karić kupila je imanje i Italiji, a sinovi su je podržali u ovoj odluci.

Elena, naime, iza sebe ima tri braka i iz tih brakova ima sinove koji su izrasli u prave frajere. Oni su majci podrška u svim segmentima života, a sada su prisustvovali potpisivanju ugovora u kupovini imanja u Italiji.

Dizajnerka nameštaja se odmah pohvalila potezom, te kroz niz fotografija pokazala kako je izgledao njen odlazak u Italiju sa sinovima.

Elena Karić
Foto : Printscreen Instagram

– I novo poglavlje počinje, napisala je, a onda i objavila a fotografiji na kojoj pozira ona sa sinovima i ljubimcem. „I došao je dan“.

Elena se najpre zahvalila sinovima koji su joj velika podrška, a onda i nazdravila sa budućim komšijama i bivšim vlasinicima imanja koje je ona kupila.

Podsetimo, prvi brak je bio sa fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem, drugi sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a treći sa Jugoslavom Karićem.

Dizajnerka nameštaja sa Mijatovićem ima sina Luku, sa Andrijom ima naslednika Matiju, a sa Jugoslavom Karićem je dobila Simona.

 

Alo.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci