[acf field="pre_title"]

Voyage, Nucci, Zera, Gazda Paja za spektakl na Ušću: Počinje Belgrade Music Week

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Događaj koji pomera granice u live i entertainment industriji, Belgrade Music Week u organizaciji Skymusic-a, po peti put okupiće najjače regionalne izvođače, predvodnike novog muzičkog talasa, neprikosnovene trendsetere i vladaoce YouTube trendinga, koji će puna tri dana, počevši od danas, prirediti spektakularan muzički šou na dobro poznatoj lokaciji – beogradskom Ušću!
Ekspolozivan start najpoznatijih ikona savremenog urbanog zvuka– Voyage-a, Nucci-ja, Zere, Gazda Paje, Popova, Henny-ja, Đeksona i Coje, Indođije, Relje Torina, Teodore Popovske, Desingerice & Pljugice očekuje se večeras, pred krcatim Ušćem, nakon što se festivalske kapije otvore u 19 časova. Zahtevni plesni elementi, pirotehnika i do sada neviđeni audio-vizuleni elementi, najbolji zvuk i najsavremenija produkcija na čelu sa Skymusic-om, regionalnim liderom entertaiment industrije, upotpuniće do sada tehnički i organizaciono najkompleksnije performanse koji su ikada viđeni na našim prostorima!
Festivalska groznica nastaviće se i u danima vikenda, a pozornicu će sutra pokoriti Rasta, Senida, Amna, Connect, Corona, Rimski, Mahrina i Mili, dok će Teodora, Albino, Devito, Breskvica, Crni Cerak, Ema, Lacku i In Vivo servirati erupciju dobrih vajbova i zapaljivih bitova u nedelju, poslednjeg festivalskog dana.
Ograničen kontingent regular ulaznica dostupan je putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark arene i u tržnom centru Rajićeva, kao i na svim prodajnim mestima – trafikama Moj Kiosk, na preko 1.000 objekata širom Srbije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci