[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Ana Sević o bivšem suprugu:“ DARKO ZASLUŽUJE ARENU!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Ana Sević, nedavno se pojavila na otvaranju novog salona Snežane Borjan, supruge srpskog golmana Milana Borjana, i tim povodom izrazila svoje mišljenje o aktuelnim temama.

Ana Sević je otkrila da je veoma bliska sa Snežanom, a zatim se osvrnula na veliki uspeh Aleksandre Prijović. Dotakla se i svog bivšeg supruga Darka Lazića.

„Zajedno dolazimo iz Užica i već dugo živimo u Beogradu. Imamo srdačan porodičan odnos i uvek se podržavamo. Ja volim da se doterujem, to je deo moje prirode, i uvek sam uredna. Obično se sama pripremam, oblikujem frizuru i šminkam se. Osećam se najbolje u određenim haljinama,“ rekla je Ana, a potom se osvrnula na veliki uspeh Aleksandre Prijović. „Veoma sam srećna zbog nje. Upoznale smo se kada je bila veoma mlada. Od samog početka pratila sam njenu karijeru, jer sam tada bila voditeljka Zvezda Granda. Ponosna sam na sve što je postigla. Ona to zaista zaslužuje, i bilo bi nepravedno da bude drugačije,“ izjavila je Ana, pre nego što se osvrnula na svog bivšeg supruga, Darka Lazića, i izrazila mišljenje da je on već davno trebao održati koncert u Areni.

„Na Darkovoj svadbi sam se odlično provela i moram da pohvalim domaćina. Negativni komentari me ne dotiču. Da sam ja bila ta koja odlučuje, već davno bi organizovao koncert u Areni. Oduvek sam smatrala da je on pevač kalibra kao Aleksandra Prijović. Zašto to već nije ostvareno, pitanje je za njega,“ izjavila je pevačica.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci