[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Goga Sekulić:“ Čekam pravi momenat za svoj koncert!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna od naših najpoznatijih i najkvalitetnijih muzičkih vokala Goga Sekulić nedavno je u jednom beogradskom klubu dovela atmosferu dovela do usijanja a pre nastupa imali smo priliku da popričamo sa Gogom.

Vi nas uvek iznenadite dobro pesmom, dal pesma bila sing ili duet brzo nađe put do srca slušalaca, oprobali ste se u mnogim žanrovima kada su dueti u pitanju od pop-folka do repa-trepa, šta Vam je srodnije?

-“ Meni je svejedno, slobodna sam krenula svoju karijeru i više sam bila pop pevačica. Pesma „Ljubavnica“ je jednina koketirala sa folkom dosta pesama mi je radila i grupa „Zana“ a svi znamo da su oni zabavnjaci. Ali ja lično se bolje osećam u pop-folk kobinaciji!“

Goga priznaje da je imala srećno detinjstvo ali da je uvek bila patrijahalno vaspitana te otkriva da nije smela da ima dečka rano.

– „To je bilo malo drugačije vreme. Nisi smeo da imaš momka već samo simpatiju.“

Možemo primetiti da se 2000-te vraćaju kada je muzika u pitanju a nekako Goga Sekulić je prvo na šta pomislimo kada je kvalitetna muzika u pitanju. Da li planirate da napravite neki koncert?

-“ Prosto mora neki momenat da se desi, ja sam imala dosta uspešnih svetskih tureneja  bilo je neko drugi vreme kada se radila Marakana tu pravili konverte zvezde poput Čole, Cece, Merlina, Lukasa a mi smo bili prilično mladi ali smo imali hitove. Vreme se promenilo ja sa svojim hitovima mogu da napravim koncert bez problema ali mislim da yreba da bude momenat, osveženje, neki dobar album da bi to imalo malo smisla. Ne trebamo trčati pred rudu.“

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci