[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Igor Drvenkar:“„Apsolutno je velika čast i privilegija raditi sa ovim legendama!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U okviru velike regionalne klupske turneje „Parni Valjak“ stigao je i u Beograd, priznali su nam i koji su to njihovi rutuali pre samog koncerta:

„Mi smo sad krenuli ponovo, bili smo bend koji je svirao arene, da li smo još uvek to ćemo videti, to ćemo zaslužiti ponovo, a prvo da se veselimo svirkama“, kažu članovi benda Parni valjak.

Jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima – Parni valjak, ove godine počinje novo poglavlje rada. Bendu se posle smrti Akija Rahimovskog, priključio mladi pevač Igor Drvenkar koji je doneo posebnu energiju u bend.

„Apsolutno je velika čast i privilegija raditi sa ovim legendama, još uvek to osvešćujem. Znamo se tek godinu dana, ali nekad imam osećaj da se znamo celi život, ovo je jedna lepa nova avantura“, kazao je Drvenkar.

Govoreći o tome kako su se odlučili da nastave dalje, Hus je objasnio da je sviranje nešto na šta su se članovi benda odlučili.
„Potreba postoji, nije to nama način za preživljavanje. Nije bila jednostavna odluka, bili smo u šoku, nadam se da ljudi razumeju to… kad smo shvatili da smo na raskrsnici, da gledamo unazad i pokušavamo da nađemo neku budućnost – nagon imaš ka tome da ideš dalje, i pala je odluka“, objašnjava.
„Ali nismo hteli nekoga ko će ličiti na Akija, dobili smo preporuku za Igora, pre svega da je dobar čovek. I nakon prve probe nam je bilo jasno da bi tu moglo nešto biti“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci