[acf field="pre_title"]

EMOTIVNO! Indira Levak evocirala uspomene iz detnjistva:“Nikada neću zaboraviti svog oca…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uzbudljivo je kada imamo priliku da zavirimo iza kulisa i bolje upoznamo omiljene umetnike.Nedavno smo imali priliku da porazgovarmo sa jednom od najtalentovanijih pevačica na Balkanu – Indirom Levak. U ovom intimnom razgovoru, Indira je evocirala uspomene i dozvolila nam da zavirimo u njen svet. Uveliko smo zakoračali u jesen, zima nam uskoro otvara svoja vrata zimska trpeza i praznici sa sobom obavezno nose i dosta kalorija, Indiru smo pitali šta je to što ona voli najviše da jede:

-„Nikada neću zaboraviti svog oca koji je bio pekar i ceo život je radio noćnu i nikada neću zaboraviti kada je tamo negde oko pet ujutru donosio svež kruh i perece i nema ništa lepše od toga kad baci na sto onaj hleb a on se puši, tako da mi je pekara i dan danas suđena!“

Koji je najveći porok pored testa kada je hrana u pitanju?

-„Svašta tu ima, trebala bih kao moj suprug jesti piletinu, povrće na žaru, riža… ne može kod mene tako.“

Na šta najviše volite da trošite pare?

-“ U zadnje vreme kada kada analiziram svoj život u tridesetim godinama hoćeš uvek neku lepo torbicu, cipele to me u današnje vreme više uopste ne usrećuje, niti besni auto, jedino o čemu sanjam a to ću uskoro realizirati uzeli smo jedno krasno zemljište u Zagrebu onako na brdašc, napraviću veliki kineski zid oko sebe, i sve to sa puno životinja i živit jednim lepim povučenim životom.“

Mlada i uspešna zvezda Aleksandra Prijović zakazala je pet koncerata u Areni Zagreb. Četiri je potpuno rasprodala, a očekuje se da će i peti popuniti veoma uskoro.
Nema sumnje da pevačicu u Zagrebu obožavaju, a osim od fanova, Prija je dobila podršku i od svojih kolega iz Hrvatske.

– Odakle njoj energije? Ja Aleksandru ne poznajem, ali sam sigurna da je sada najsrećnija žena na svetu i da živi svoj san. Svaki izvođač u životu sanja arene, ona je zeznula i Rolingstonse. Pet Arena u Zagrebu, svaka čast, skidam kapu, iskreno joj čestitam. Imaš fantastičnu mentorku, Lepu Brenu, svekrvu, koju ja obožavam i cenim i odlične rezultate… Slušaj svekrvu! – pručila je hrvatska zvezda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci