[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Leggio otkrio: Umetnost i strast iza novog hita ‘Amsterdam’

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

 

Svoju muzičku karijeru započeo je veoma mlad, putem estradnog neba korača sigurno. Treper Đorđe Ginić, poznatiji kao Leđo priznao nam je koliko je u današnje vreme potrebno hrabrosti za jedan kvalitetan album u celosti:

„Trebalo je dosta hrabrosti, ne samo sa moje strane, već i sa strane cele ‘Tiwiti’ ekipe i mog producenta. Odricanje je neizbežna stvar. Najteže mi je pala ‘promena sredine’. U jednom momentu radim posao od 09h do 17h, a sada radim posao u studiu, koji je tečan-fluidan i nikada ne radiš iste stvari.“ – priznaje Đorđe.

Foto:Promo

Kako sam ističe, u današnje vreme je pravi prestiž započeti muzičku karijeru, veliko odricanje je po sredi, da bi se investiralo u album koji će uskoro ugledati svetlost dana:

„Dosta odricanja je bilo i dosta neprospavanih noći, ali verujem da će se to sigurno isplatiti uskoro.“

Pesma nosi naziv ‘Amsterdam’, ima povezanih simbola, verujem da će postati pravu hit, naravno pored numere Svitanje’ po kojoj je album i dobio ime.“

Poznati reperi Buba i Jala nedavno su objavavili novi album koji je dospeo u sam vrh Trendinga, svoj sud je dao i naš sagovornik:

„Kolege su razbile kao i svaki put, sviđaju mi se sve pesme, a omiljena mi je ‘Punta cana’. Prošli album je bio vrhunski, ne bih tek tako mogao da izdvojim pesmu. Oni ne mogu da promaše ipak su to Buba i Jala.“

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci