[acf field="pre_title"]

OTKRIVAMO! Slavna glumica je bila Čolina velika ljubav! Pevač joj posvetio svoj veliki hit!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Zdravko Čolić jedna je od najvećih zvezda na Balkanu i tu titulu ponosno nosi decenijama unazad. Vrlo posvećen publici i svojoj blistavoj karijeri, pevač gotovo nikad nije bio deo tračeva i skandala, ali je njegov privatni život oduvek intrigirao sve.

Čola je više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke, međutim ranije su za njim ludele mnoge poznate dame, a među njima je i glumicaJasna Ornela Beri. O svojoj prvoj velikoj ljubavi Čolić je retko govorio za medije, dok je ona to učinila samo jednom.

Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

„Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“, koju je sam napisao. Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji“, istakla je Jasna.

-Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On je harizmatična ličnost. Ima ono nešto što je uspeo da zadrži i posle toliko godina. Pre svega je dobar čovek. Tu iskru u njegovom oku koja ne prestaje da zrači videla sam čim sam ga upoznala, rekla je Berijeva u jednom intervjuu.

 

Mondo.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci