[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Priča o Džeju Ramadanovskom stiže u bioskope: Objavljen trejler za film „Nedelja“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Stigao je prvi trejler za dugoočekivani film „Nedelja“ koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije. On donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Sudeći prema objavljenom trejleru ovo ostvarenje će oživeti uspomene na poznatog muzičara i nikog neće ostaviti ravnodušnim. Za naše kamere svoje impresije otkrio je producent Vladen:

-„Veoma sam zadovoljan, cela ekipa koja je radila na filmu uradila je jedan sjajan posoa, mali krug ljudi je pogledalo ceo film i bili su oduševljeni.“

„Nedelja“ prikazuje duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih, kao i tranziciju u devedesete godine. Ovo je film o prijateljstvu i uspehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike. Jedan od najupečatljivijih momenata jeste Džejev sudbonosni susret sa Marinom Tucaković i Futom. Poznati Dorćolac oduvek je maštao da postane neko bitan, a muzika je bila njegov put. Iako nije imao lako detinjstvo koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih, upravo je to i potvrdio Marko Janketić koji ima ulogu rodjenog brata legendarnog pevača:

– Nisam pogledao film, pogledao sam sada trejler i moram da priznam da mi se jako dopada. Nadam se da ću imati priliku da pogledam film, do sada nije bilo prilike – rekao je Janketić, te je na pitanje da li je imao priliku da upozna Džeja, odgovorio:

– Ne, nisam. Ja tumačim lik Isa Lera Džambe, znao sam nešto o tim ljudima, nismo imali priliku da pričamo s tim ljudima i da saznamo nešto o njima. Ovo je jedna karakterna uloga – dodao je glumac.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci