[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Slađa Alegro:“Emocija je nešto što mene obeležava!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uzbudljiv vikend iza nas u prestonici donelo nam je neočekivano iznenađenje, jer smo neposredno pred nastup zatekli popularnu pevačicu Sladju Alegro. Pred dam izlazak na scenu proćaskala je upravo sa nama:

 „Kraljica kafane“ kako nosi naziv poslednje pesme, ali i „kraljica emocija“ s obzirom na tekstove vaših balada. Gde se vi više pronalazite?

– Ipak u emociji. U današnje vreme, kafana je mesto gde svako može da se pronađe. Svaki izvođač i pevač koju god vrstu muzike da peva, može realno biti „kralj kafane“ – što da ne, ako ima dobar odabir pesama, ako ga ljudi vole, ali emocija je nešto što mene obeležava i draže mi je zbog toga.

Ovih dana viđamo vas u muzičkom studiju, kao i na setu – gde ste snimili spot za novu baladu. Kada izlazi pesma?

– Sve je spremno. Iskreno se nadam da će sledeće nedelje biti objavljen kompletan projekat. Pesma je lepa i slobodno mogu reći da je narodna balada. Uradila sam je iz srca i svidela mi se na prvu. Ne merim, ne vagam, radim iz duše. Volim kada sam sam u studiju, pomažem oko svega i mojim saradnicima, zajedno preslušavamo demo snimke. U naš tim „Šaran koncept“ došao je savršen vokal i mladi pevač Vanja Lakatoš i nezimerno mi je drago zbog toga, a tu su i provereno dobri Tijana Milentijević, alijas Tijana EM, Samo Bob, kao jedna porodica smo.

Približavamo se kraju 2023. Kakva vam je bila godina na izmaku?

– Prelepa. Sve je bilo kako treva i na privatnom i na poslovnom planu. Preselili smo se u novi stan, ali naravno u Obrenovcu. Ne mogu da kažem da je pre bilo loše, sreća je u nama samima, ne u prostoru. Lepe stvari su se dešavale.“

Kako ćete provesti predstojeće novogodišnje i božićne praznike?

– Nova godina – radno. Za doček Nove 2024. godine sam u Beču, za reprizu na Zlatiboru, a Božić kod kuće, tradicionalno sa porodicom.

Kakvi su planovi za dalje?

-„Početkom sledeće godine, tačnije krajem januara idem na australijsku turneju. Spremamo parire i ako Bože zdravlja bude sve u redu, dobijemo potrebne vize, dozvole za rad, pevamo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci