[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Zorica Marković:“ Kafana je život!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Legenda narodne muzike Zorica Marković  otvorila svoju kafanu, a naša ekipa našla se na licu mesta. Ono što smo odmah primerili jeste da je enterijer potpuno drugačiji od drugih kafana. Nešto više o ovome za naš portal rekla i Zorica:

– Kafana je život, ovde se sve zbiva i kafana je čudo što se tiče prijateljstva, ovde su rastanci, ovde se nove ljubavi rađaju, ovde je sve. Pitaju me zašto ne radim solistički koncert. Šta će mi za 12 godina u ugostiteljstvu svaku noć pevam. Za reprizu Nove godine posvetiću celo veče, Mišel Gvozdenović i ja, već je skoro puno, tako da smo krenuli. Biće tu Stoja, Ana, Vendi, Goci, i Čana, jedan miks, zvaćemo poznate pevače, imamo dovoljno mesta – rekla je pevačica.

Uz tako jaku ženu ide i jak muškarac, poznato je da je dugo u emotivnoj vezi  priznala nam je i da li rwzmišlja o udaji:

– Ja sam u nekoj normalnoj vezi, kada se vidimo, vidimo, kada se ne vidimo, ne vidimo. Imamo sve, imam i seks, imam i pažnju, imam i sve. Ne razumem što treba sad. Da perem čarape? E, neću. Više da radim? Kada da stignem to sve? Ne mogu – otkrila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci