[acf field="pre_title"]

SANJA PAPIĆ PREKINULA INTERVJU! Prvi put u javnosti nakon gubitka supruga!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sanja Papić nakon mnogo vremena i prvi put nakon ubistva njenog muža advokata Miše Ognjnovića pojavila se ispred kamera na proslavi povodom rođenja Cecinog unuka.

Sanja i Ražnatovićeva se druže dugi niz godina, a pre nekoliko meseci uživale su zajedno na Maldivima. Bivša misica tamo provodi većinu svog vremena jer je ekskuluzivni direktor jedne Turističke asocijacije pomenutog ostrva.

Na iznenađenje svih prisutnih, Papićeva je ispozirala fotografima, a onda i odgovarala na pitanja novinara.

Kako je bilo sa Cecom na Maldivima?

– Divno, Ceca je divna baka, sve radi sama, nisu joj potrebne ni dadilje, ni ništa.

Kako si ti? Da li je sada sve u redu?

 Radno sam. Ćerkica raste. Tako da radim dosta, dosta vremena provodim na Maldivima i zato me nema ispred kamera. Zauzeta sam oko posla baš.

Koliko vam nedostaje suprug?

– Mislim da stvarno nije mesto ni vreme za ovu temu, ovde smo lepim povodom. Hvala vam prijatno.

Podsetimo, srpska manekenka 2002. godine proglašena je za mis SRJ, a sledeće godine uspela je da bude treća u izboru za mis Evrope i četvrta na izboru za mis sveta.

Ona se, bavila i voditeljstvom, bila je zaštitno lice mnogih brendova, a od 2016. godine je ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi. Takođe, Sanja je danas vlasnica i svog brenda kupaćih kostima.

Sanja se 2017. godine u Parizu udala za pokojnoj advokata Mišu Ognjanovića, a iste godine dobili su ćerku Laru. Nažalost, bračnu sreću srušen je tragičan događaj naredne godine – Sanjin suprug likvidiran je ispred svog stana na Novom Beogradu.

Izvor : Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci