[acf field="pre_title"]
FOKUSIRANA SAMO NA SEBE

Sanja Vučić ponovo slobodna!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Sanja Vučić, jedna od članica popularne ženske grupe „Hurricane“, bez sumnje je jedna od omiljenih među muškom populacijom. Mnogi su posumnjali da je prekinula svoju emotivnu vezu sa bodibilderom Nikolom Đorđevićem jer je obrisala sve zajedničke fotografije, a Sanja se juče oglasila putem svog Instagram profila gde je to i potvrdila.

„Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima“- napisala je Sanja.

Takođe, navela je da je do raskida došlo zbog prezasićenja i zbog neslaganja, a ne zbog spoljnih fakotra i da ovim oglašavanjem stavlja tačku na tu temu.

Podsetimo, vatrene uraganke su se pre mesec dana oprobale u posebnim ulogama u reklamnom spotu za MaxBet, gde je video produkciju i muzički aranžman radila Toxic produkcija.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci