[acf field="pre_title"]

Saša Kovačević za Toxic otkrio istinu o svojim trbušnjacima!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Saša Kovačević pored svog vokala, oduševljava i fizičkim izgledom, te je uvek bio miljenik lepšeg pola. A sada je ekskluzivno za Toxic portal otkrio kako održava takvu liniju, potom se osvrnuo i na novinske natpise koji ga prate u poslednje vreme.

– Treniram godinama istim ili sličnim tempom. Oduzme mi dva sata u toku dana, sat i po intezivnog treninga, ostalih pola sata dok odem, dok se vratim i istuširam. Znam, zvuči previše – rekao je pevač.

U poslednje vreme neki od naslova su bili da se Saša odlučio za operaciju trbušnjaka, koju je navodno skupo platio kako bi svoju formu doveo do savršenstva. A on nam je otkrio pravu istinu, pa se i našalio:

– Mnogo gluposti sam mogao da pročitam kroz godine bavljenja ovim poslom. A to za trbušnjake je možda jedna od najinteresantnijih gluposti. Evo operisao sam i drugu glavu, pa nek pričaju i o tome ako im je interesantno. Nadogradio sam još jednu da mogu da pevam i ovde i u inostranstvu, pa da bude više pazara (smeh) – objasnio je Kovačević na duhovit način.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci