[acf field="pre_title"]
O NOVOGODIŠNJIM ŽELJAMA

Saša Matić: „Sreću čine male stvari“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Retko ko može da ostane ravnodušan kada pevač Saša Matić zapeva svoje najlepše pesme. On ja za vreme vandrednog stanja na Kalemegdanu održao humanitarni koncert za komšije i time mnogima ulepšao teške dane. U jednom intervjuu je otkrio šta je naučio od godine koja će uskoro biti iza nas, a koja nije bila najsjanija.

„Ova godina me je naučila da cenimo život i zdravlje. U ovoj 2020. godini smo spoznali veliku životnu lekciju. Otišlo je mnogo meni dragih ljudi, a ja bih pristao da ne pevam narednih 5 godina samo kada bi njih neko vratio“- rekao je pevač u emisiji „Premijera“.

Takođe, istakao je šta očekuje od 2021. godine, kao i kakve poklone priželjkuje.

„S obzirom na to da 2021. godine slavim jubilej, a to je 20 godina uspešne karijere, želim u narednoj godini to da proslavim kako treba. Možete da očekujete novi album, kao i veliku turneju po Srbiji i regionu, ali otom potom. Još uvek nije realno o tome pričati. Volim poklone, volim da ih darujem, ali i da ih primam. Ne mora da bude veliki poklon, jer sreću čine male stvari. Želim svima da budu srećni, zdravi i da je svima osmeh na licu, kao i da ne dozvolite sebi da vam ljubav zakasni“- kaže Saša.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci