[acf field="pre_title"]

Seka Aleksić se odavno nije ovoliko radovala:„Veoma sam uzbuđena i jedva čekam da čujete nove pesme !“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Karijera Seke Aleksić duga je više od dve decenije. Pevačica je kroz godine nanizala mnoštvo hitova bez kojih gotovo da ne prođe nijedno veselje, a nove pesme njena publika s nestrpljenjem iščekuje.

Kada će novi album Seke Aleksić njeni fanovi uveliko se pitaju, a sada je stigao i odgovor.

Foto:Instagram
 

Naime, nakon što je objavila fotografiju iz studija koja je zaintrigirala pratioce, pevačica se oglasila na svom Instagram nalogu, gde je otkrila da uveliko radi na novom albumu, kao i to da njega možemo da očekujemo ove godine.

– Nakon što ste videli fotografije iz studija svi ste pitali kada će album. Što se tiče albuma, ja nemam nikakve rokove, jeste neki plan da on izađe u novembru, ali ukoliko ne budem zadovoljna ili ne budem sve završila, neće izaći ni u novembru, pomerićemo, naravno.

Na albumu će se naći neki novi i zanimljivi autori sa kojima nisam do sada sarađivala i mislim da će to biti dobar pogodak. Što se tiče konkretnih pesama imam neke svoje favorite, ali još uvek je rano da o tome govorim, neću ništa otkrivati.

Tokom avgusta, septembra, oktobra snimaću vizuale, ali sam jako srećna i uzbuđena zato što je ovo malo drugačiji album.

Instagram

 

Stiže pravi narodnjački album, veoma sam uzbuđena i jedva čekam da čujete nove pesme – poručila je pevačica obožavaocima koji s nestrpljenjem iščekuju novi album Seke Aleksić.

 

toxic.rs-gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci