[acf field="pre_title"]

Seka o odnosu sa Darom: Nemam ja šta njoj da oprostim…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Da su prijateljstva na estradi moguća nije ništa čudno, ali nije neobično i da najbolje prijateljice zarate. Tako je bio slučaj i sa Sekom Alekisć i Darom Bubamarom. Više od deset godina su bile jedna drugoj najveća podrška, ali sva ljubav i drugarstvo vrlo brzo su nestali kada je posao umešao tu prste.

Svi dobro znaju da Seka i seksi Novosađanka zaratile oko koncerta u Štark Areni jer su zakazale obe iste godine u sličnom periodu. I tako već tri godine drugarice više ne pričaju, otpratile su se sa Instagrama, ne komentarišu jedna drugu…Ipak, posle tri godine tišine, oglasila se Aleksićeva. Ona je pričala o odnosu sa svojim kolegama, pa je tako spomenula i Daru.

Milica Toorović mi je stvarno super, lepa je, zgodna je, fenomalno peva i ima normalne i lepe pesme. Nju veoma volim. Ali danas kao što i publika zna ima milion pevača koji su bez razloga pevači – rekla je folkerka i osvrnula se na odnos sa Darom.

-Nema tu ko šta kome da oprašta, desilo se to što se desilo. Ne mislim zlo nikome na svetu, želim svima zdravlje i sreću u poslu – rekla je Seka u emisiji „Ekskluzivno“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci