[acf field="pre_title"]
PONOVO BI SE UDALA?

Nataša Bekvalac: Ja sam najbolja bivša žena na svetu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Novosadska barbika Nataša Bekvalac nedavno je proslavila 40. rođendan na svom velelepnom imanju u Čeneju, s obzirom na to da su ona i gosti bili obučeni u belo, da li to pevačica možda ponovo priželjkuje da obuče venčanicu? Poznata je po tome da na duhovit način voli da priča o svom ljubavnom životu, pa je u jednoj emisiji otkrila sve o novoj udaji, ali i šta joj je bila najveća rođendanska želja.

„Ja bih rekla, udavala sam se taman toliko koliko mi je bilo potrebno. Ne bih se ja toliko puta udavala da nisam na vreme izlazila iz odnosa kada su počinjali da me guše i čine nesrećnom. Nisam od žena koje će zarad komšija i priča, s kojima ne mogu da se nose, ostati u nečemu što im ne prija. Nije dobro to za žene, bićete sve lošije majke i supruge, u svim sferama“-govorila je Nataša u emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji.

„Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu. Zato što sam imala dobar brak sa Ljubom dok je bio dobar, iz braka sa Danilom sam dobila Hanu, a iz braka sa Lukom sam dobila Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Ja kažem da sam ja najbolja bivša žena na svetu“-dodala je pevačica kroz smeh.

Podsećanja radi, već neko vreme u medijima se govori o incidentu koji je izazvala Ljupka Stević zbog saznanja da je partner vara, a Natašin savet koji joj je uputila nije na sve ostavio pozitivan utisak, iako je ona imala samo najbolju nameru, da podrži koleginicu i prenese joj malo svog iskustva.

Lepa pevačica je pored dobrog zdravlja, sebi poželela da ostvari neke ciljeve i ostane vrednica kakva je bila i u dvadesetim godinama, ali i da se posveti nekim duhovnim stvarima.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci