[acf field="pre_title"]

Bol i tugu pretočila u pesmu: Ljupka objavila numeru „Ne stidim se“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Ljupka Stević već nedeljama unazad je u centru medijske pažnje zbog incidenta koji je izazvala zbog saznanja da je dugogodišnji partner vara.

Iako je prevaru i izdaju partnera teško podnela, na nagovor saradnika i bliskih prijatelja, Ljupka je smogla snage i „ugrabila“ svojih pet minuta slave.

Naime, ona je tokom prošle nedelje vredno radila na novoj pesmi, ali i spotu, te je svoju publiku obradovala singlom „Ne stidim se“. Sam naziv njene nove pesme sve je zaintrigirao, a mnogi su ovo protumačili da pevačica upravo opisuje svoju trenutnu ljubavnu situaciju.

Od kada je pokazala zube svom partneru i uhvatila ga u preveri, mediji ne prestaju da pričaju o pevačici. Iako je više od deset godina u medijskom životu, Ljupki je cena nastupa za samo sedam dana vrlo brzo porasla, a beogradski splavovi i klubovi se otimaju ko će pevačicu da dovede da peva.

Iako je i dalje strah od koronavrusa prisutan i znatno manje se izlazi, Ljupka je nastupala juče na jednom splavu, a publika je bila oduševljena Stevićevom i njenim nastupom. O novoj pesmu, folkerka je pričala u jednoj emisiji.

-Danima sam okružena medijima i trudim se da budem jaka da ne pokažem koliko me je sve ovo uništilo. I dok je ovaj skandal bio senzacija svima, ja sam smogla snage i snimila spot i napravila pesmu. Čujem pričaju da je sve ove iscenirano zbog marketinga, ali to je nemoguće jer sam ja ceo taj incident napravila onako iz duše, kako sam mislila da je trebalo. Frazu koju sam ponavljala tu noć „Ne stidim se, ali sramota me je“, sam pretočila u pesmu. Ne stidim se ja svoje ljubavi, ali me je sramota svega – ispričala je Ljupka u emisiji „Magazin In“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci