[acf field="pre_title"]

SIJA VILA DUŠKA TOŠIĆA U RODNOM MESTU!Pogledajte kako je sredio!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kuća Duška Tošića u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, iz trošne kuće, pretvorila se u porodičnu vilu, a za sve to zaslužan je posvećen rad supruga bivšeg fudbalera.

Duško Tošić danas ima sve što poželi, luksuznu vilu na Dedinju, skupoceni automobil, letuje u najboljim hotelima, pa ipak, prave vrednosti kojima su ga još kao dečaka roditelji učili, nije zaboravio, već se potrudio da ih prenese na naslednice Atinu i Niku.

Rođen u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, u porodici, koja je izuzev ljubavi imala malo toga, Duško Tošić odrastao je u teškim uslovima.

Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu. Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju – govorio je svojevremeno Duškov otac o odrastanju sina, koji je u internatu savladao sport od koga danas zarađuje milione.

Trošna kuća Duška Tošića, bila je dom ispunjen toplinom, ali su uslovi za život u njoj bili teški. Iz zahvalnosti Miloradu i Nikoleti, koji su ga podržali i pomogli mu da ostavri svoj san, Duško je kuću u kojoj je odrastao renovirao, i pretvorio u pravi porodični dom, ispunjen toplinom.

Ipak, zbog poslovnih obaveza koje bivši fudbaler ima danas u toj kući, većinu vremena sama provodi majka Duška Tošića, Nikoleta.

Izvor : espreso.co.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci