[acf field="pre_title"]

Slavlje u domu Ane Bekute! „Nežne reči uputila unuki:“ Srećan ti rođendan zlato moje, proleće svih mojih jeseni i zima!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U domu Ane Bekute danas se slavi. Povod je rođendan njene unuke Sonje Polić za koju je veoma vezana, te se ponosna baka oglasila na svom Instagram nalogu gde je čestitala svojoj mezimici.

Damnjanović
„Smisao mog života rodio se pre 23 godine. Ta jesen bila je natprosečno topla, taj oktobar je bio poput drugog proleća u jednoj godini.

Baš onakav kakva je moja Sonja – topla iznad svakog proseka, proleće u jeseni i zagrljaj koji me greje već 23 zime. Srećan ti rođendan zlato moje, proleće svih mojih jeseni i zima. Voli te babuška više od života“, napisala je Ana nakon čega su usledile čestitke.

Inače, unuka Ane Bekute ćerka je njenog sina Igora Polića, a osim nje ima i unuku Branku. Sonja je velika podrška svojoj baki od koje se nije odvajala u najtežim trenucima kada joj je preminuo dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić.

Unuka Ane Bekute sa svojom bakom ide na snimanja, a budući da je profesionalni šminker Sonja je baku pratila na snimanjima „Zvezda Granda“ gde je pripremala kandidate pred izlazak na scenu, mada Sonjine makeup veštine često dobro dođu njenoj baki, koju unuka Ane Bekute šminka za nastupe i gostovanja.

– Ako bude želela ali ako odluči da se bavi muzikom u budućnosti naravno da ću da joj pomognem, podučim i spremim koliko god da je u mojoj moći – rekla je Ana jednom prilikom.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci