[acf field="pre_title"]

TUGA U DOMU PEVAČICE! Marija Mikić skrhana od bola:“Bio si porodica!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Marija Mikić poznata je kao veliki ljubitelj životinja. Ona i njen suprug imaju psa Sonija, a dugo godina imali su i papagaja Aksija koga su obožavali. Nažalost, njihov voljeni ljubimac je preminuo, nakon čega se potresena pevačica oglasila na svom Instagram profilu, a objava Marije Mikić dirnula je njene pratioce.

„Mili moj dobri. Samo si odjednom klonuo i otišao za pola sata, meni na rukama. Nisam znala da ću danas poslednji put čuti tvoj glas i tvoju pesmu. Bio si od početka sa nama. Najvoljeniji.

Pričali su nam da smo čudo napravili od tebe i da se nijedan papagaj nije tako mazio i ponašao kao čovek. Sve smo to uspeli zbog ljubavi, ali nismo uspeli da te sačuvamo. Nešto je bilo jače i od tebe i od nas”, napisala je Marija Mikić na Instagramu, pa dodala:

Bio si tu kad je došla jedna beba, pa druga, i pričali su nam: ‘Nemojte ga blizu dece, uješće ih’. Ti si sve znao, samo si ih mazio i čuvao još dok su bili u stomaku.
Znaš, znali smo u šali da kažemo kad deca odu svojim putem, opet ćemo ostati ti, Joca i ja. Da sedimo na fotelji, a ti na ramenu. Ostaće samo uspomena, dobri moj Aksi.

Mnogo njih. Kako da te prepričam klincima? Raširi krila najviše i pevaj najglasnije. Vole te tvoji ludaci, Soni ti je već uzeo ćebence“, zaključila je pevačica očito skrhana od bola zbog smrti voljenog ljubimca.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci