[acf field="pre_title"]

VELIKI GUBITAK! Dragana Mirković otkazala koncerte u Areni, njena smrt ju je načisto slomila

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Folk diva Dragana Mirković doživela je veliki gubitak. Naime, uoči zakazanih koncerata u Areni njena svekrva je, nažalost, preminula. Tužne vesti potvrdio je suprug Toni Bijelić.

„Počivaj u miru, majko“, napisao je ispod objave na Instagramu.

Skrhana bolom Dragana Mirković odlučila je da otkaže sve zakazane koncerte, a novi datum otkrila je u zvaničnom saopštenju za javnost.

– Sa neizmernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim. Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte.

Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar.
– Više od svega sam želela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće.

– Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, potrudiću se da vam to nadoknadim. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine.

U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače. Voli vas vaša Dragana – poručila je pevačica.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci