[acf field="pre_title"]

Sofija Milošević o teškom detinjstvu: „Kao mala sam brala kukuruze“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Manekenka Sofija Milošević danas uživa u luksuzu i raskošu. Ona danas ima uspešnog supruga, a takođe i svoj privatni biznis, nedavno se ostvarila u ulozi majke i na svet donela dečaka, Sofijin život nikako nije bio med i mleko.

Odrasla je bez oca, koji je napustio njenu porodicu još dok je ona bila dete, a kako kaže za trideset godina, videla ga je svega nekoliko puta. Ni školski dani joj nisu olakšali odrastanje, pa su je deca ismevala i ponižavala.

Tokom devedesetih se teško živelo, ali ona i njena majka, brat i deka držali su se zajedno i pomagali jedni drugima što ih je i odžalo. Sofija, koja sada ima sve u životu, nema problem da kaže da je kao mala brala kukuruz.

-Mama nas je budila u šest ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba i mleka. Danas kada se setim toga deluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mi smo se po ceo dan igrali napolju, jurili svice po ulici. Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i tarktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove – rekla je Sofija za „Informer“.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci