[acf field="pre_title"]

„Srca su nam se prepoznala“ Vanesa Šokčić pokazala suoruga

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Vanesa Šokčić uvek privlači pažnju jačeg pola, a malo ko zna da je ona emotivno zauzeta. O svom partneru u javnosti gotovo da ne priča, ali ne krije da su se odmah prepoznali i zavoleli.

Vanesa je već dugi niz godina u srećnoj i stabilnoj emotivnoj vezi, koju nije želela da opterećuje papirologijom i odlaskom kod matičara.

– Srca su nam se prepoznala – kratko je rekla, odgovarajući na pitanje kako su se sreli.

Iako se o njenom privatnom životu ne zna mnogo, Vanesa kaže da ga nikad nije ni krila, ali da poštuje odluku partnera da ga ne eksponira u javnosti.
– Ja ništa ne krijem. Ni svog supruga ne krijem, samo smatram da on nije deo šou-biznisa. Radi potpuno drugi posao i mislim da nije potrebno da se eksponira.

Kod njih su se, kako kaže, sve kockice poklopile.

– Nas dvoje smo se baš našli. I horoskopski znaci nam se ukrštaju. Mi smo, što bi se reklo, tuk na luk. Ja sam Škorpija, u podznaku Devica, a on je Devica, u podznaku Škorpija. Mnogi odmah kažu: „Jaoo!”, ali mi se dobro razumemo. Device su perfekcionisti, a Škoršije su uporne, odlično se slažemo. Poštovanje i poverenje su najbitniji, sve ostalo se gradi vremenom – rekla je Vanesa svojevremeno, koja, inače, ima nadimak „Plavi haos“

24.sedam

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci