[acf field="pre_title"]

Stil Ane Ivanović je spoj elegancije i kežual varijante, sve joj stoji savršeno

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Bespredmetno je govoriti o lepoti koju naša najuspešnija teniserka poseduje, a i stil Ane Ivanović uvek je komentarisan u superlativu od strane najvećih modnih stručnjaka.

Poslednjih nekoliko godina Ana uživa u porodičnom domu odgajajući trojicu sinova, ali kad god joj mališani dozvole ona uživa u vremenu provedenom sa prijateljima ili na nekim poslovnim sastancima kada se uvek posebno obuče.

Osim što je pokrenula novi posao, Ana se takođe posvetila sebi, pa sada češće nego ikada imamo priliku da je vidimo u izdanjima koja mnogim damama mogu da pomognu kao modna inspiracija.

Nedavno smo imali priliku da vidimo kako Ana nosi preslatki tedi sivi kaputić, a sada je održala novu modnu lekciju i to o tome kako se kombinuje sivo.

Stil Ane Ivanović je spoj elegancije i kežual varijante, sve joj stoji savršeno

Bivša teniserka je na svom Instagram storiju podelila fotografiju koja je pokazala kako lepa teniserka nosi klasičan kaput u miš sivoj boji, a ispod njega sive pantalne u gotovo identičnoj nijansi kaputa.

Instagram

 

Uz ovo ona je ponale i sivu bluzu nešto svetlije nijanse, koja je otvorila celu odevnu kombinaciju.Ništa manje važne, tu su i preslatke kratke, sive čizmice u istoj nijansi sive kao bluza, na malu štiklu, koje su samo dale privuke elegancije.

 

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci