[acf field="pre_title"]

Suzana Jovanović: „Pogađa me kada kažu da moj Sale izrabljuje pevače“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Suzana Jovanović posle 11 godina ponovo se vratila na muzičku scenu izdavši novi album. Tim povodom bila je gost u emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji gde je govorila i o svom životu, ljubavi i karijeri svog muža Saleta Popovića.

Ona je navela da je jedna stvar izuzetno boli, a to je kada čuje komentare da Saša Popović izrabljuje pevače.

– Kao osobi koja je jako emotivna teško mi pada nepravda i kada je on u pitanju i kada sam ja u pitanju. I to kada su u pitanju osobe koje vas uopšte ne poznaju, a ipak znaju da vam upute kritiku i da kažu salvu ružnih reči – kaže Suzana i dodaje:

– Konkretno mislim za Zvezde Granda i za tu decu, jako me boli kad kažu da Sale izrabljuje pevače i da ih drži kao robove. Pa ako su robovi nekada i ovi danas što lepo žive, što imaju lepe automobile, konto u banci, stanove na svom imenu. Lepe honorare i putuju po celom svetu, ako su to robovi, onda molim lepo! Zaista! A deca su do juče radila za par stotina dinara, a danas imaju mnogo mnogo više. I treba da imaju. Jer njihov uspeh je i naš uspeh. Strašno me to boli, a vidi se da su ta deca danas uspešna i imaju svoje porodice i ja im od srca želim da imaju što više – kaže Suzana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci