[acf field="pre_title"]

„Sve je pocelo davne 2012.godine…“ Ljubav voditeljke Tijane Stoisavljević i fudbalera Mihaila Milutinovića prava je bajka

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Tijana Stoisavljević, pre tačno dvanaest godina uplovila je u ljubavni odnos sa fudbalerom Mihailom Milutinovićem, a sada se prisetila kako je njihov odnos počeo.

Naime, Tijana i Mihailo u javnom svetu važe za jedan od najskladnijih parova, a sve je počelo pre tačno dvanaest godina, kada su još kao mladi zaplovili u ljubavni odnos, koji, po svemu sudeći, svakim danom sve jači i jači.

U priloženoj fotografiji možete videti zaljubljeni par na početku svoje veze, a voditeljka je jednom prilikom izjavila da se u njihovom odnosu od tada ništa nije promenilo, osim njenog prezimena, kada su pre pet godine stali na ludi kamen i izgovorili sudbonosno „da“.

Voditeljka je danas na svom Instagram profilu objavila video na kojem su slike sa početka njihove ljubavi. Upoznavanje, putovanja, venčanje, trudnoća, naslednica, sve slike se nalaze u video,ispod kojeg je voditejka napisala sledeće

„Sve je pocelo davne 2012.godine…“

Toxic/Pink
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci