[acf field="pre_title"]

BESNA! Šakira poručila novinarima:“ Preklinjem vas da ih ostavite na miru!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nakon razvoda od Žerarda Pikea, Šakira je započela novo životo poglavlje, te se sa decom preselila u novi dom u Majamiju.

Dok slavna pevačica pokušava da pronađe svoj mir i nastavi dalje, uporni paparaci je prate u stopu što i te kako ometa život njenih naslednika, te se tim povodom oglasila i javno ih zamolila da prestanu da ih prate i fotografišu.

„U periodu života kroz koji trenutno prolazim, s obzirom da sam poznata ličnost, razumljivo je da postoji znatiželja medija o meni i mojoj porodici.

Sada kada započinju novu fazu u svojim životima, molim medije u ime svoje dece da poštuju njihovo pravo na privatnost.

Preklinjem vas da ih ne pratite do izlaza ili ulaza u školu, da ih ne čekate pred vratima naše kuće ili pratite njihove vannastavne aktivnosti kako biste dobili što bolje fotografije i snimke,kao što se događalo svaki dan u Barseloni“, javno je apelovala Šakira.

„Verujem da su novinari i fotografi osetljivi na situaciju u kojoj se nalaze Milan i Saša, te se prema njima mogu ponašati na najhumaniji način s obzirom na to da se radi o zdravlju i fizičkom i emocionalnom integritetu dvoje maloletnika od 8 i 10 godina.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci