[acf field="pre_title"]

NAJBOGATIJA STARLETA NA SVETU PONOVO ZALJUBLJENA! Kim otkrila sve o novoj ljubavi!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Rijaliti zvezda i milijarderka Kim Kardašijan otkrila je u poslednjoj epizodi svog rijaliti programa da se viđa sa misteriznim muškarcem, koga je, s ciljem da sakrije njegov identitet, nazvala niknejmom „Fred“.

Kim Kardašijan progovorila je o svom novom izabraniku koga je, u razgovoru sa Skotom Disikom, nazvala „Fred“. Iako je u sklopu poslednje epizode „Kardašijanovih“ naglasila kako joj je vreme da malo uživa u samoći, izvesni „Fred“ je privukao svu njenu pažnju, a dodala je da, i te kako, ispunjava sve njene kriterijume.

Bivša žena višestruko nagrađivanog Kanjea Vesta istakla je da o svom novom izabraniku ne želi još da priča u javnosti, kao i da je učila na svojim greškama, tačnije pređašnjoj vezi sa komičarem Pitom Dejvidsonom.

– Kada te vide s nekim, a među vama i nije med i mleko, skoro da moraš da se trudiš da bude. Bude te sramota ako se brzo raskantate – pričala je Kim.

– Jedno sam naučila iz pređašnjeg iskustva (s Pitom Dejvidsonom), a to je da su me mediji naveli da mislim da smo mi ušli u neki baš ozbiljan odnos i to veoma brzo – objasnila je zatim u ispovedaonici šoua, pa dodala:

– Hoću još malo da se šunjam. Nema ničag lošeg u tome.

U nastavku epizode, slavna Kim otkrila je da su je sa misterioznim „Fredom“ spojili prijatelji, kao i da se sa njim viđa u svom omiljenom restoranu u Njujorku koji, na njenu sreću, ima privatni separe. Dodala je da je upravo tamo odlazila i sa Dejvidsonom:

– Išla sam tamo na tajne večere s Pitom. On je sad verovatno u fazonu: „Znam šta izvodi.“

 

informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci