[acf field="pre_title"]

Nakon turbulentnog razvoda Šakira donela tešku odluku!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nije tajna da se pevačica Šakira i dalje privikava na samoću i sve „loše“ što jedan razvod donosi. Kako to biva, mnogi umetnici bol pretoče u pesmu kao što je i prelepa Latinoamerikanka uradila, ali izgleda da to nije bilo dovoljno da se oporavi.

Šakira je donela odluku da napusti Španiju, iako je dosta uspomena vežu za istu, te je spakovala kofere i sa sinovima Milanom i Sašom otputovala u Majami gde će započeti novo životno poglavlje.

Latino zvezda objavila je fotografiju sa aerodroma i zahvalila se na podršci koju je dobijala u prethodnom periodu, a  dirljive reči dotakle su mnoge.

„Smestila sam se u Barseloni kako bih svojoj deci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u nekom drugom kutku sveta pored porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom“, napisala je Šakira, pa dodala:

„Hvala svima koji su sa mnom surfovali na toliko talasa u Barseloni, gradu u kom sam naučila da je prijateljstvo nedvosmisleno duže od ljubavi.

Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirisali me i podstakli da rastem.

Hvala mojoj španskoj publici koja me uvek pokrivala svojom ljubavlju i odanošću. Vidimo se opet i kao što je moj otac toliko puta rekao, vidimo se u krivinama.“

Preuzeto sa Gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci