[acf field="pre_title"]

STIŽE NASLEDNICA HILTON IMPERIJE! Paris Hilton trudna po drugi put

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Paris Hilton postala je mama drugi put, pišu svetski mediji. Samo deset meseci nakon što je dobila sina, naslednica Hilton imperije i njen muž Karter Reum dobili su i ćerkicu.

Vest da je dobila i devojičicu saopštila je na Dan zahvalnosti, a ćerka Paris Hilton dobila je ime London.

Nakon što je prvobitno zbunila fanove ne otkrivajući da li je beba na putu ili je već rođena, Paris Hilton je u komentaru na TikTok-u objasnila da je njena ćerka već stigla, napisavši: „Moja princeza je stigla!!“

Kako je vest o dolasku njenog drugog deteta bila veliko iznenađenje, samo ime ipak nije. Hiltonova je u svom podkastu 1. marta izjavila da je odabrala ime London ako ikada bude imala ćerku još pre više od 10 godina.

 

– Zaista sam uzbuđena što će Feniks jednog dana imati bebu sestru — po imenu London. To je moj omiljeni grad i oduvek sam želela da svoju ćerku nazovem London.

Zapravo sam izabrala to ime odavno, verovatno ima više od 10 godina. Uvek sam želela London. Volim to ime za svoju ćerku, rekla je tada, navodi Dejli Mejl.

Budući da je Paris dobila ime po Francuskoj prestonici, želela je da održi tradiciju imenovanja po gradovima i sa svojim naslednicima.

– Bilo je teško izabrati Feniks jer mnogi gradovi koji mi se sviđaju jednostavno ne bi zvučali dobro kao ime. Kao što bi Ibica bila tako čudna kao ime dece, Vegas bi bio još čudniji. Teško je naći kul ime koje je grad za dečaka. Osim Londona, (jer) to važi i za jedne i za druge, istakla je ona jednom prilikom.

Podsetimo, Paris i Karter venčali su se nakon više od dve godine zabavljanja. Osim što par ima dvoje dece, otkriveno je da Reum ima „tajnu“ ćerku po imenu Evi (10) sa bivšom Laurom Belizi i da je navodno nije video od kada je bila beba.

gloria.rs

 

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci