[acf field="pre_title"]

TOM KRUZ posle 15 godina samoće IMA NOVU DEVOJKU i kažu da je OPSEDNUT njom: Ruska bogatašica od njega je MLAĐA 25 GODINA, bila udata za OLIGARHA, a bavila se manekenstvom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nakon što godinama nije imao zvaničnu partnerku, svi su izgledi da je Tom Kruz (61) ljubav našao u zagrljaju ruske bogatašice Elsine Kerove, ćerke istaknutog poslanika u Rusiji i bivše supruge oligarha Dmitrija Cetkova. Par je primećen zajedno na jednoj prestižnoj zabavi u Londonu,a izvori tvrde da su bili veoma bliski.

„Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Činilo se da je opsednut sa njom“, rekao je neimenovani izvor za „Daily Mail“, koji je i sam bio na zabavi, za koju ističe da je skoro u potpunosti bila sačinjena od ruskih zvanica.

Izvor je potvrdio i da se par pojavio na zabavi oko 21 sat, te da su plesali zajedno na istoj i da su otišli tek u ranim jutarnjim časovima.

„Kruz je bio vrlo prijateljski raspoložen prema svima; stalno su tražili da se fotografiše sa njim, ali je ljubazno odbijao. Na kraju je DJ na ruskom morao da kaže da gospodin Tom Kruz ne želi nikakve fotofrafije. Proveo je veći deo noći plešući sa Elenom, ali se u jednom trenutku samo ubacio usred grupe drugih žena“, rekao je izvor sa lica mesta.

Elena, inače britanska državljanka, ranije je bila udata za ruskog tajkuna Dmitrija Cetkova, sa kojim je imala neverovatno bogatstvo – vilu vrednu 22 miliona funti u Sariju i kuću u Londonu od 18 miliona funti. Supružnici su posedovali i imanje u Dubaiju i na Kipru, te skupocene automobile, nakit i kolekciju preskupnih umetničkih dela.

Njihov buran i težak razvod dospeo je i na naslovne strane ruskih tabloida nakon što je zgodna 36-godišnjakinja optižena da je sakrila značajnu imovinu od svog bivšeg muža, uključujući njenu kolekciju firmiranih torbi koje su vredne milione funti. Ona se branila time što je njen otuđeni suprug „jedan od najtraženijih na listi Kremlja“.

Podsetimo, proslavljeni glumac nije bio javno romantično povezan ni sa kim već 15 godina, odnosno od razvoda od svoje treće supruge Kejti Holms. Pojavljivale su se spekulacije da se zabavlja sa Šakirom i svojom koleginicom iz filma „Nemoguća misija“ Hejli Atvel, ali je to ostalo samo na nivou glasina.

zena.blic.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci